Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Kusters.


Zij was gehuwd met
Pierre Brucker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias, linnenwever, geboren te Dillukrath (res. Ameren) rond 1774, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 2 juli 1857.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 januari 1806 met Anna Maria Peters, naaister, gedoopt te Heythuysen op 1 januari 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 april 1834, dochter van Arnoldus Peters en Antonetta Thuyls.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina