Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Meuren.


Zij was gehuwd met
Matthias Rosen, pachter, gedoopt te Swalmen op 2 april 1745, overleden te Roermond (Roer) op 12 maart 1800, zoon van Stephanus Rosen en Maria Meuters.
(Hij is later getrouwd te Herten op 17 januari 1794 voor de kerk met Leonora Hilkens, gedoopt te Neer op 14 oktober 1754, overleden te Roermond op 9 februari 1822, dochter van Andreas Hilckens en Petronilla Maesen. (Zij is eerder getrouwd te Neer op 20 mei 1778 voor de kerk met Jacobus Heijmans, pachter, geboren te Kessel, overleden te Roer onder Herten op 29 januari 1793, zoon van Petrus Heymans en Anna Michels.))

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, geboren te Herten op 25 november 1772, overleden te Merum op 22 september 1829.
    Zij is getrouwd te Herten op 9 november 1800 met Henricus Hillen, dagloner en landbouwer, geboren te Merum op 19 maart 1775, overleden aldaar op 2 juli 1846, zoon van Petrus Hillen en Cornelia Sangers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina