Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertruda Reyner.


Zij was gehuwd met
Aret Willems, overleden te Roggel op 12 januari 1773.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Judith, gedoopt te Roggel op 31 augustus 1742, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 14 januari 1820.
    Zij had van een onbekende man één zoon.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 20 oktober 1778 voor de kerk (2) met Mathias Krekels, gedoopt te Baexem op 13 februari 1743, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 11 december 1812, zoon van Engel Kerckels en Anne Verstegen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina