Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Nijskens, geboren te Beesel op 15 juni 1875, overleden te Grathem op 17 februari 1951, dochter van Thomas Michiel Nijskens en Ida Maria Elisabeth Bongers.


Zij is getrouwd te Arcen en Velden op 26 januari 1915 met
Hendrikus Hubertus Ruijten, landbouwer, geboren te Herten op 27 augustus 1871, overleden te Roermond op 9 juni 1945, zoon van Joannes Matheus Ruijten en Maria Gertrudis Peeters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina