Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Corsten, dienstmeid, geboren te Grathem op 9 mei 1804, overleden te Hunsel op 28 januari 1837, dochter van Leonard Korsten en Mathiola Tinnemans.


Zij is getrouwd te Nederweert op 31 januari 1834 met
Leonard de Wit, wever en linnenwever, geboren te Nederweert op 25 april 1811, wonende te Grathem, overleden aldaar op 2 juli 1847, zoon van Nicolaas de Wit en Johanna Margaretha Hendrickx.
(Hij is later getrouwd te Hunsel op 27 oktober 1837 met Petronella Verkennis, dienstmeid, geboren te Hunsel op 5 mei 1807, wonende te Grathem, overleden aldaar op 12 september 1868, dochter van Paulus Verkennis en Maria Cornelia Gijsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Leonardus Lambertus, geboren te Nederweert op 5 september 1834, overleden te Oler-Grathem op 8 september 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina