Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Dorotheé Heijnen, dagloonster.


Zij was gehuwd met
Guillaume Snellen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, dienstmeid, geboren te Helden op 20 augustus 1773, overleden aldaar op 17 december 1832.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 mei 1811 met Leonardus Verkoulen, boerenknecht, gedoopt te Heythuysen op 10 april 1778, overleden te Helden op 10 oktober 1831, begraven aldaar, zoon van Joannes Verkoulen en Sybilla Simes.
  • 2 : Anna, dienstmeid, geboren te Helden op 26 oktober 1776.
    Zij is getrouwd te Helden op 14 mei 1821 met Alardus Willemsen, mandenmaker, geboren te Grubbenvorst op 1 juni 1783, zoon van Peter Willemsen en Gertruda Coenders.
    (Hij was weduwnaar van Martina Seegers.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina