Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre van de Groote Port, landbouwer, geboren te Grathem op 6 april 1772, zoon van Henricus van de Groote Port en Jeanne Marie Rosvelts.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 26 april 1809 met
Joanna Verlinden, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 22 augustus 1775, dochter van Jacob Verlinden en Elisabeth Aben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, arbeider, geboren te Wessem op 19 juli 1814, overleden te Stramproy op 13 december 1884.
    Hij is getrouwd te Hunsel op 21 juni 1845 met Marie Elisabeth Janssen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 27 september 1814, overleden te Stramproy op 21 november 1873, dochter van Denis Janssen en Hendrina Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina