Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Bongaerts, landbouwster, geboren te Heythuysen op 11 juli 1759, overleden aldaar op 21 april 1842, dochter van Tulmanus Bongaers en Barbara Mullers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 17 augustus 1783 voor de kerk met
Hubertus Marcus, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 28 december 1754, overleden aldaar op 16 mei 1815, zoon van Matthias Marcus en Christina Wenten.
(Hij was weduwnaar van Maria Hollanders.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hermanus, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 20 oktober 1784, overleden aldaar op 31 december 1847.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1807 met Barbara Reynders, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 24 juli 1783, overleden aldaar op 19 maart 1831, dochter van Jan Reynders en Henrica Nijs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina