Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Everts, schoenmaker, gedoopt te Heythuysen op 2 december 1778, overleden aldaar op 19 december 1843, zoon van Petrus Everts en Joanna Ramaekers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 oktober 1808 met
Elisabeth Blocken, spinster, gedoopt te Heythuysen op 28 juni 1782, overleden aldaar op 12 juli 1855, dochter van Henricus Blocken en Petronella Vossen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jeanne Elisabeth, geboren te Heythuysen op 24 mei 1810, overleden aldaar op 20 juni 1810.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina