Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pierre Cupers.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Reulis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Nederweert op 19 november 1782, overleden te Heythuysen op 8 juni 1858.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 mei 1812 met Michael Vossen, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 12 oktober 1775, overleden aldaar op 1 maart 1857, zoon van Joannes Vossen en Helena Pouls.
  • 2 : Maria, bouwersvrouw en dienstmeid, geboren te Nederweert rond 1788, overleden aldaar op 13 januari 1869.
    Zij is getrouwd te Baexem op 17 september 1813 met Engel Jacques Venner, bouwman en landbouwer, geboren te Baexem rond 1785, overleden te Nederweert op 16 februari 1838, zoon van Cornelis Venner en Marie Stappers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina