Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathiola Tinnemans, geboren te Ittervoort op 7 april 1765, dochter van Guillaume Tinnemans en Helene Houben.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 20 april 1801 met
Leonard Korsten, landbouwer, geboren te Wessem op 9 augustus 1774, overleden te Oler-Grathem op 19 februari 1828, zoon van Henri Korsten en Jeanne Marie Luyten.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 16 augustus 1810 met Gertrudis Verlinden, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 4 oktober 1780, overleden te Grathem op 17 december 1858, dochter van Jacob Verlinden en Elisabeth Aben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne Marie, geboren te Wessem rond 1802, overleden te Wessem-Ell op 25 april 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina