Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Angeline Reijnders, overleden te Heythuysen op 13 mei 1798.


Zij was gehuwd met
Cornelis Verhaeg, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 20 september 1771, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 maart 1850, zoon van Jacobus Verhaegen en Maria Mooren.
(Hij was later gehuwd met Windelina op 't Roet, geboren te Roggel rond 1768, overleden te Heythuysen op 21 augustus 1813, dochter van Hubert op 't Roodt. Hij is later getrouwd te Heythuysen op 9 februari 1814 met Helena Pleunis, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 22 november 1774, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 september 1847, dochter van Wilhelmus Pleunis en Helena Coppen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henriette, geboren te Heythuysen op 23 maart 1798, overleden aldaar op 3 november 1816.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina