Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathias Verkennis, landbouwer, geboren te Heythuysen, gedoopt op 2 oktober 1757, overleden te Heythuysen op 14 april 1817, zoon van Godefroid Verkennis en Maria Vlaenders.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 februari 1790 voor de kerk met
Maria Gertrudis Kessels, landbouwster, geboren te Heythuysen, gedoopt op 17 april 1757, overleden te Heythuysen op 4 september 1829, dochter van Corneille Kessels en Helene Loijen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Catharina, gedoopt te Heythuysen op 21 april 1794.
  • 3 : Godefridus, gedoopt te Heythuysen op 6 juli 1797, overleden aldaar op 4 januari 1877.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina