Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anne Marie Catherine Jansen, geboren te Maagdenburg (D) rond 1752, overleden te Heythuysen op 11 september 1810, dochter van Theodore Jansen en Dorothé Marie Wilike.


Zij was gehuwd met
Jean Verheggen, dagloner, geboren te Nunhem op 17 augustus 1762, overleden te Nederweert op 11 februari 1828, zoon van Winand Verheggen en Joanna Backers.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 23 april 1811 met Jeanne Koremans, dienstmeid, geboren te Leveroij op 21 juni 1784, overleden te Nederweert op 4 februari 1843, dochter van Gisbert Koremans en Jeanne Verstraeten.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina