Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria op 't Root, geboren te Baexem rond 1754, overleden te Heythuysen op 2 december 1816, dochter van Mathias op 't Root en Petronilla van de Drinck.


Zij was gehuwd met
Mathias Raetsen, geboren te Heythuysen rond 1745, overleden aldaar op 13 december 1816, zoon van Mathieu Raetsen en Marie Vrencken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias, klokkenmaker, gedoopt te Heythuysen op 9 augustus 1785, overleden aldaar op 31 augustus 1844.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 november 1814 met Helena Vermeulen, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 19 maart 1789, overleden aldaar op 13 februari 1865, dochter van Godefridus Vermeulen en Johanna Leijtiens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina