Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Jansen van den Cruce, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 28 juni 1772, overleden te Grathem op 3 januari 1840, dochter van Arnoldus van den Cruce en Petronella Cransen.


Zij is getrouwd te Grathem op 22 april 1808 met
Jean Konings, arbeider, geboren te Grathem rond 1772, overleden aldaar op 30 augustus 1836, zoon van Jacques Konings en Catharine Tole.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Aldegonde, geboren te Grathem op 11 oktober 1811, overleden te Baexem op 1 april 1812.
  • 4 : Pierre, geboren te Grathem op 9 december 1815, overleden aldaar op 25 april 1818.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina