Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Renier Steijvers, geboren te Hunsel, gedoopt op 5 januari 1773, overleden te Hunsel op 4 december 1812, zoon van Jean Steijvers en Jeanne Bosmans.


Hij is getrouwd te Hunsel op 26 november 1811 met
Anna Hendrix, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 12 juli 1776, overleden aldaar op 6 april 1837, dochter van Mathieu Hendrix en Gertrude Cleutjens.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 14 juni 1805 met Christiaan Reijven, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1754, overleden aldaar op 22 maart 1807, zoon van Mathias Reijven en Severina Snijkers. Zij is later getrouwd te Hunsel op 18 april 1817 met Peter Tulkens, landbouwer, geboren te Neeritter op 2 november 1785, overleden te Hunsel op 26 december 1848, zoon van Jacob Tulkens en Maria Peters.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina