Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Catharine Koninckx, dienstmeid, geboren te Grathem op 11 mei 1811, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 december 1899, dochter van Joannes Konincks en Marie Madelene Suijlen.


Zij is getrouwd te Grathem op 6 februari 1839 met
Mathijs Clerx, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heel op 24 december 1810, wonende te Grathem, overleden aldaar op 28 januari 1887, zoon van Franciscus Clerx en Maria Muijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Grathem op 10 december 1844.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina