Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Janssen, geboren te Grathem op 9 juli 1769, overleden te Heythuysen op 13 oktober 1800, dochter van Joseph Janssen en Mathia Maes.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 9 april 1799 met
Jacobus Baetsen, landbouwer en akkerman, gedoopt te Heythuysen op 12 februari 1769, overleden aldaar op 3 januari 1847, zoon van Wilhelmus Baetsen en Cornelia Berben.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 10 mei 1801 met Margaretha op het Rhoot, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 5 januari 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 april 1854, dochter van Conrardus op 't Roodt en Petronilla op 't Roodt.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertruijde, geboren te Heythuysen op 12 oktober 1800.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina