Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth van den Heuvel, dagloonster, geboren te Neeritter rond 1783, overleden aldaar op 5 november 1854, dochter van Joannes van den Heuvel en Maria Dirckx.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Joannes Franciscus, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 30 mei 1807, overleden aldaar op 18 juli 1885.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 21 oktober 1831 met Cornelia aan de Kerk, dienstmeid en landbouwster, geboren te Kessenich op 14 januari 1800, overleden te Neeritter op 4 september 1886, dochter van Jacob aan de Kerk en Christina Peeters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina