Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Theodore Niess, geboren te Grathem op 19 december 1765, overleden aldaar op 23 mei 1836, zoon van Jean Niess en Marie Linssen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 januari 1800 met
Elisabetha Hautackers, gedoopt te Neer op 13 december 1755, dochter van Michael Houtackers en Margarieta Emons.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, landbouwster, geboren te Baexem op 30 september 1801, wonende te Grathem, overleden te Baexem op 4 januari 1875.
    Zij is getrouwd te Grathem op 20 oktober 1824 met Joannes Heijmans, landbouwer, geboren te Kelpen-Grathem op 13 november 1797, wonende te Grathem, overleden aldaar op 7 december 1851, zoon van Joannes Heijmans en Helena Kuppens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina