Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Hermans, geboren te Grathem rond 1772, overleden aldaar op 24 oktober 1833, dochter van Jean Mathieu Hermans en Elizabeth Stevens.


Zij is getrouwd te Grathem op 25 april 1815 met
Gerard Schreurs, landbouwer, geboren te Panheel rond 1773, zoon van Pierre Schreurs en Petronelle Campen.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 30 april 1802 met Marie Vossen, geboren te Heel rond 1776, dochter van Guillaume Vossen en Marie Catharine Willems.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina