Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Mathieu Hermans.


Hij was gehuwd met
Elizabeth Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacob, geboren rond 1766, overleden te Grathem op 12 juli 1828.
  • 4 : Elisabeth, geboren te Grathem op 11 mei 1775, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden te Neeritter op 22 maart 1837.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 19 juli 1800 met Peter van den Heuvel, landbouwer, geboren te Neeritter op 8 november 1769, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden te Neeritter op 20 maart 1832, zoon van Joannes van den Heuvel en Maria Dirckx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina