Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth Houben, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 29 juli 1773, overleden aldaar op 23 mei 1838, dochter van Gerardus Houben en Antonetta op 't Roodt.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 30 december 1798 met
Petrus Thomas Scheijven, landbouwer, gedoopt te Heythuysen op 6 mei 1771, overleden aldaar op 19 april 1820, zoon van Petrus Wilhelmus Scheijven en Anna Elisabeth Winckens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerard Henri Hubert, geboren te Heythuysen op 3 april 1802, overleden aldaar op 16 januari 1804.
  • 3 : Jean Godeffroid Hubert, rechter, geboren te Heythuysen op 19 maart 1804.
    Hij is getrouwd te Roermond op 4 september 1833 met Maria Anna Justina Roersch, geboren te Roermond rond 1807, dochter van Karel Theodoor Roersch en Maria Theresia Clocquet.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina