Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronilla op 't Roodt.


Zij was gehuwd met
Conrardus op 't Roodt, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1746, overleden aldaar op 18 maart 1820, zoon van Theodore op 't Roodt en Odilia van den Schoor.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 8 januari 1781 voor de kerk met Jacomina Deenen, geboren te Heythuysen, gedoopt op 16 augustus 1756, overleden te Heythuysen op 2 maart 1806, dochter van Theodore Deenen en Emelie Mertens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Margaretha, akkervrouw en landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 5 januari 1779, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 april 1854.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 10 mei 1801 met Jacobus Baetsen, landbouwer en akkerman, gedoopt te Heythuysen op 12 februari 1769, overleden aldaar op 3 januari 1847, zoon van Wilhelmus Baetsen en Cornelia Berben.
    (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 9 april 1799 met Gertrude Janssen, geboren te Grathem op 9 juli 1769, overleden te Heythuysen op 13 oktober 1800, dochter van Joseph Janssen en Mathia Maes.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina