Gezinsoverzichten

Versie mei, 2018

Pierre Hoens, geboren te Baexem rond 1730, overleden aldaar op 13 februari 1770, zoon van Mathieu Hoens en Anna Poulussen.


Hij is getrouwd te Baexem op 6 februari 1768 voor de kerk met
Petronille Konings, geboren te Baexem op 23 juni 1749, overleden te Stramproy op 19 maart 1804, dochter van Guillaume Koonincks en Emile Verhaegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, landbouwer en akkerman, geboren te Baexem op 26 april 1767.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 oktober 1798 met Helena Roost, akkervrouw, geboren te Grathem op 20 juli 1770, dochter van Jean Roest en Wilhelmine Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de wet op bescherming persoonsgegevens zijn ook de personen die geboren zijn na 1916 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina