Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathieu Engelen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 16 augustus 1810, overleden te Weert op 26 mei 1876, zoon van Mathieu Engels en Agnes Hanssen.


Hij is getrouwd te Weert op 3 mei 1843 met
Marie Margarite Hermans, dienstmeid, geboren te Neer op 9 april 1810, overleden te Weert op 9 januari 1871, dochter van Joannes Hermans en Cornelia Daemen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, landbouwster, geboren te Weert rond 1849, overleden te Nederweert op 29 maart 1933.
    Zij was gehuwd met Leonardus Teeuwen, geboren te Nederweert op 25 april 1850, overleden aldaar op 13 september 1917, zoon van Leonard Teuwen en Christina Vaes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina