Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Thellgers.


Hij was gehuwd met
Catharine Bekneu.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph, landbouwer, geboren te Melick op 28 oktober 1779, overleden te Heythuysen op 13 oktober 1844.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1806 met Cornelia van Roij, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 19 augustus 1779, overleden aldaar op 26 mei 1831, dochter van Theodorus van Roij en Joanna op de Drinck.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina