Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Renier Vangeneijgen, landbouwer, geboren te Kessenich op 20 januari 1784, overleden te Ophoven (B) op 11 oktober 1857, zoon van Pieter van Geneijgen en Maria Jacobs.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Vrede.

Hij is getrouwd te Ittervoort op 19 november 1830 (2) met
Maria Agnes Opgenhoffen, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 17 april 1777, overleden te Ophoven (B) op 24 juli 1841, dochter van Nicolas Opgenhoven en Anna Catharina Raets.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 10 februari 1823 met Joannes Opgenendt, akkerman, geboren te Heel, gedoopt op 24 januari 1767, overleden te Thorn op 20 maart 1828, natuurlijke zoon van Lambertus Opgenendt en Henrina Halfers. (Hij was weduwnaar van Cornelia Bergs, overleden te Thorn op 29 december 1821.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina