Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacob Hendrik Venner, timmerman, geboren te Heythuysen op 22 juni 1832, overleden te Hazel Green (Wisconsin VS) op 5 januari 1922, zoon van Laurens Vender en Maria Timmermans.


Hij is getrouwd te Baexem op 27 maart 1856 met
Petronella Hubertina Vaessen, geboren te Thorn op 17 februari 1833, overleden te Sinsinawa (Wisconsin VS) op 2 september 1872, dochter van Joannes Vaessen en Maria Catharina Keijaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, geboren te Baexem op 12 februari 1857, overleden te Madison (South Dakota VS) op 1 juli 1912.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina