Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Angelina Hulskens, huishoudster, geboren te Leveroij op 21 april 1790, overleden te Heythuysen op 23 februari 1857, dochter van Gerardus Hulskens en Odilia Houben.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 april 1825 met
Godefridus Vossen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 11 april 1794, overleden aldaar op 26 januari 1870, zoon van Gerardus Vossen en Maria Elisabeth Kessels.
(Hij is later getrouwd te Nederweert op 14 augustus 1861 met Petronella Versteegen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 21 augustus 1838, overleden te Heythuysen op 7 januari 1916, dochter van Petrus Mathijs Verstegen en Anna Maria Schroijen. (Zij is later getrouwd te Heythuysen op 22 november 1870 met Peter Hubert Vermeulen, landbouwer, geboren te Heythuysen op 17 mei 1827, overleden aldaar op 19 april 1908, zoon van Godefridus Vermeulen en Maria Helena Verkennis.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina