Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Salimans, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 25 februari 1838, wonende te Grathem, overleden aldaar op 30 juli 1900, zoon van Pierre Jean Salimans en Petronille op Heij.


Hij is getrouwd te Grathem op 14 april 1871 met
Petronella Pleunis, geboren te Grathem op 23 februari 1841, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 september 1902, dochter van Joannes Pleunis en Marie Catharine van de Groote Poort.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Catharina, geboren te Grathem op 28 juni 1876, overleden te Weert op 17 juni 1920.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina