Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Franciscus van de Mosselaar, wever, geboren te Mierlo in september 1808, zoon van Peter van de Mosselaar en Catharina Cauwenberg.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 26 februari 1835 met
Gertrude Konickx, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 16 oktober 1806, dochter van Matheus Coninckx en Maria Hillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 28 oktober 1835.
  • 2 : Maria Catharina, weefster, geboren te Heythuysen op 5 november 1836, overleden te Helmond op 21 juni 1912.
    Zij is getrouwd te Mierlo op 30 september 1867 met Joannes Konings, wver, geboren te Mierlo op 12 september 1838, overleden aldaar op 16 januari 1894, zoon van Joannes Konings en Maria van Rixtel.
    (Hij was weduwnaar van Johanna van Veldhoven, overleden te Mierlo op 1 juni 1867.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina