Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodore Frencken, landbouwer, geboren te Heythuysen op 28 februari 1807, overleden te Haarlem op 7 augustus 1848, zoon van Gerardus Vrencken en Agnes Gerlinckx.


Hij is getrouwd te Haarlem op 8 maart 1837 met
Henrica Elisabeth Halfsmit, gedoopt te Amsterdam op 20 oktober 1809, overleden te Haarlem op 15 juli 1866, dochter van Johannes Halfsmit en Catharina Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina