Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Cedeur, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1763, overleden te Hunsel op 19 januari 1848, dochter van Jean Sedeur en Anna Colen.


Zij was gehuwd met
Gerardus van Ratingen, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1767, overleden te Hunsel-Haler op 31 december 1828, zoon van Mathieu van Ratingen en Marie Colen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Jean, landbouwer, geboren te Hunsel op 5 maart 1802, wonende te Haelen, overleden te Heythuysen op 18 juli 1870.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 11 april 1836 met Jeanne Knippenberg, dagloonster en dienstmeid, geboren te Horn op 9 juli 1807, wonende te Haelen, overleden te Heythuysen op 14 augustus 1882, dochter van Theodorus Knippenberg en Gertrudis Verbledt.
  • 5 : Jaqueline, geboren te Ittervoort-Haler op 20 maart 1811, overleden aldaar op 10 oktober 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina