Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambert Salimans, landbouwer, geboren te Heythuysen op 5 juli 1850, overleden te Nederweert op 7 juni 1940, zoon van Pierre Jean Salimans en Petronille op Heij.


Hij is getrouwd te Nederweert op 7 april 1893 met
Anna Maria Helena Kursten, landbouwster, geboren te Nederweert op 29 november 1856, overleden aldaar op 19 mei 1936, dochter van Jean Cursten en Antonia Faesen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes Hubertus, geboren te Nederweert op 9 oktober 1894.
  • 2 : Christiaan, geboren te Nederweert op 6 december 1895, overleden te Nederweert (b) op 3 april 1994, begraven te Nederweert op 7 april 1994.
    Hij was gehuwd met Gertruda Peerlings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina