Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter van Ooijen, akkerman.


Hij was gehuwd met
Dorothea Engels, akkervrouw.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus, akkerman, geboren te Helden op 13 maart 1800, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 oktober 1872.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 17 juli 1839 met Aldegonde Geenen, akkervrouw en landbouwster, geboren te Heythuysen op 22 april 1807, wonende te Helden, overleden aldaar op 20 november 1877, dochter van Cornelis Geenen en Anna Gertrudis Vossen.
  • 2 : Gertrudis, dienstmeid, geboren te Helden op 20 september 1806, wonende aldaar.
    Zij is getrouwd te Helden op 25 mei 1838 met Johannes Rutten, timmerman, geboren te Helden op 4 maart 1809, wonende aldaar, zoon van Hendricus Rutten en Beatrix Neessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina