Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephus Alexander Hubertus Janssens, boekdrukker, geboren te Roermond op 5 november 1821, zoon van Johannes Janssens en Maria Francisca Gruijters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 24 januari 1844 met
Marie Anne Gertrude Vermeulen, geboren te Heythuysen op 25 april 1817, overleden te Roermond op 15 september 1863, dochter van Sibertus Vermeulen en Elisabeth Jacoba Tulleners.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna Elisabeth, geboren te Heythuysen op 5 december 1844, overleden te Roermond op 13 oktober 1865.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina