Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Lucas.


Hij was gehuwd met
Adriana van Kessel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan, landbouwer, geboren te Budel op 18 oktober 1811, overleden te Heythuysen op 14 februari 1865.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 14 april 1845 met Anne Elisabeth van Dael, landbouwster, geboren te Heythuysen op 20 december 1818, overleden aldaar op 17 maart 1867, dochter van Jacobus van Dael en Petronilla Lommers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina