Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Hubert Beelen, landbouwersknecht, geboren te Heythuysen op 2 oktober 1823, overleden te Weert op 1 juni 1861, zoon van Peeter Beelen en Maria Cornelia Horstmans.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 29 april 1846 (1) met
Maria Gertrudis Reijnders, dienstmeid, geboren te Wessem op 9 januari 1817, overleden te Weert op 24 oktober 1851, dochter van Henricus Reijnders en Joanna Olers.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Weert op 4 september 1852 (2) met
Marie Gertrude Vlemmens, landbouwster, geboren te Weert op 18 april 1812, overleden aldaar op 16 september 1871, dochter van Arnoud Vlemmens en Joanna Elisabeth Verstappen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina