Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Baetsen, geboren te Heythuysen op 5 oktober 1851, overleden te Weert op 3 januari 1911, dochter van Conrardus Baetsen en Elisabeth de Koning.


Zij is getrouwd te Weert op 30 september 1891 met
Joannes Antonius Kirkels, werkman, geboren te Weert op 28 september 1868, overleden aldaar op 2 augustus 1953, zoon van Joannes Matheus Kirkels en Antonetta Janssen.
(Hij is later getrouwd te Weert op 13 oktober 1911 met Hubertina Antonetta Korsten, geboren te Weert op 11 februari 1869.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina