Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Sibilla Peters, geboren te Baexem op 9 november 1891, overleden te Weert (Z) op 25 mei 1982, begraven te Baexem, dochter van Willem Hubert Peters en Anna Elisabeth Berghs.


Zij is getrouwd te Baexem op 10 juni 1924 met
Petrus Hubertus Antonius Venner, landbouwer, geboren te Baexem op 2 november 1893, overleden aldaar op 18 februari 1967, begraven aldaar op 22 februari 1967, zoon van Mathijs Venner en Petronella Bruekers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus Mathias, geboren te Baexem op 18 april 1925, overleden aldaar op 17 augustus 2014, gecremeerd aldaar op 22 augustus 2014.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina