Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Kessels, kantonnier en dagloner, geboren te Heythuysen op 9 juni 1796, overleden aldaar op 10 januari 1872, zoon van Petrus Kessels en Elisabeth Beeren.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 oktober 1828 (1) met
Maria Catharina Houben, dienstmeid, gedoopt te Roggel op 14 februari 1797, overleden te Heythuysen op 26 november 1849, dochter van Henricus Houben en Agnes Heijnen.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 augustus 1850 (2) met
Petronelle Overmans, landbouwster, geboren te Heythuysen op 26 november 1801, overleden te Meijel op 4 december 1888, dochter van Johannes Henricus Overmans en Catharina Hoens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina