Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jan Peeters.


Hij was gehuwd met
Maria Hillen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, landbouwer en wethouder, geboren te Maasbree op 1 december 1810.
    Hij was gehuwd (1) met Anna Maria Haanen, landbouwster, geboren te Maasbree op 27 juni 1813, overleden aldaar op 19 februari 1850, dochter van Mathijs Haenen en Petronella Vaessen.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 2 oktober 1850 (2) met Maria Hillen, geboren te Blerick op 1 februari 1827, overleden te Maasbree op 17 april 1855, dochter van Albertus Hillen en Maria Lucia Grubben.
    Hij is getrouwd te Meijel op 26 oktober 1858 (3) met Maria Elisabeth Sanders, geboren te Meijel op 12 augustus 1821, overleden te Maasbree op 4 mei 1888, dochter van Thomas Sanders en Catharina Gerits.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina