Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martina Reijnders, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 9 december 1855, wonende te Neer, overleden te Melick en Herkenbosch op 29 mei 1933, dochter van Pierre Martinus Reijnders en Maria Catharina Verkissen.


Zij is getrouwd te Maasniel op 19 mei 1885 met
Johannes Hubertus van Melick, koperslager, geboren te Melick-Herkenbosch op 12 september 1854, zoon van Jan van Melick en Anna Maria Meeuwissen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina