Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gerard Schaapkens.


Hij was gehuwd met
Maria Gertrudis Moonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelis Joseph, landbouwer, geboren te Klimmen op 8 september 1802, overleden te Gulpen op 18 december 1890.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Dorethea Deodate Ulens.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 12 augustus 1856 (2) met Anne Marie Josephine Ganser, geboren te Heythuysen op 18 februari 1818, overleden te Gulpen op 25 april 1876, dochter van Egide Jean Ganser en Maria Agnes Hubertz.
    (Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 26 juni 1854 met Jan Mathijs Peerlings, hoefsmid, geboren te Weert op 28 november 1817, overleden aldaar op 15 maart 1855, zoon van Pierre Peerlings en Gertruide Tulkens. (Hij was weduwnaar van Maria Catharina van Asten, overleden te Weert op 8 februari 1843.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina