Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jeanne Evers, geboren te Heythuysen op 7 april 1805, dochter van Wilhelmus Everts en Maria Marcus.


Zij is getrouwd te Thorn op 14 februari 1829 met
Conrardus Josephus Coenegracht, rentenier, geboren te Maastricht op 9 februari 1794, zoon van Nicolaas Petrus Coenegracht en Agnes Theodora Blancken.
(Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Janssens, overleden te Roermond op 16 september 1825.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Augustinus Antonius, geboren te Thorn op 8 oktober 1832, overleden op 26 mei 1873.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 16 april 1856 met Maria Anna Brands, kolenhandelaarstel, geboren te Heythuysen op 27 augustus 1830, dochter van Jan Renier Brands en Jeanne Evers.
    (Zij is later getrouwd te Brussel (B) op 13 mei 1875 met Gerard Willemsen, schilder, geboren te Gemert op 29 april 1848, zoon van Arnold Willemsen en Theodorine Marie Kivits.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina