Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Penders, dienstmeid, geboren te Kessenich (B) op 12 december 1811, dochter van Matheus Penders en Petronella Dresens.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 2 juni 1851 met
Jean Loven, dagloner en landbouwer, geboren te Grathem op 8 november 1809, overleden aldaar op 3 juli 1886, zoon van Michiel Looven en Petronella Goden.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 26 april 1838 met Henriette Coenen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 6 maart 1810, overleden aldaar op 17 februari 1851, dochter van Thomas Coenen en Petronille Mooren.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrina, geboren te Heythuysen op 25 februari 1852, overleden te Deurne op 12 september 1938.
    Zij was gehuwd met Mathis Walkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina