Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Joseph Hubert Houben, koperslager, geboren te Heythuysen op 28 april 1812, overleden te Echt op 22 april 1874, zoon van Mathias Houben en Maria Theodora Vermeulen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 april 1838 met
Marie Gertrude Vermeulen, geboren te Heythuysen op 5 mei 1816, overleden te Echt op 28 november 1878, dochter van Godefridus Vermeulen en Maria Helena Verkennis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theodora, geboren te Heythuysen op 10 februari 1839, overleden te Echt op 3 augustus 1881.
    Zij is getrouwd te Echt op 16 januari 1857 met Joannes Meuwissen, landbouwer, geboren te Echt op 21 september 1829, overleden aldaar op 2 september 1909, zoon van Gerardus Meuwissen en Elisabeth Meuwissen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina