Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mechtildis Hermans, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 1 mei 1834, overleden te Eijsden op 17 maart 1903, dochter van Henrij Hermans en Aldegonda Toneijk.


Zij is getrouwd te Maastricht op 1 juni 1861 met
Johannes Hubertus van Reijmersdaal, bierbrouwersgezel, geboren te Eckelrade op 13 september 1834, overleden te Maastricht op 3 maart 1909, zoon van Peter van Reijmersdael en Barbara Lemmens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina