Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Romen, landbouwster.


Haar kinderen van een onbekende man:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Heythuysen op 10 juni 1833, overleden aldaar op 30 juli 1833.
  • 2 : Leonardus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 9 december 1838, overleden aldaar op 2 juli 1878.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 november 1861 met Johanna Nijskens, landbouwster, geboren te Heythuysen op 10 december 1836, overleden aldaar op 26 januari 1891, dochter van Jacques Nieskes en Jeanne Mooren.
    (Zij is later getrouwd te Heythuysen op 17 juli 1880 met Hendrikus Bouwmeester, landbouwer, geboren te Raalte op 16 november 1839, overleden te Heythuysen op 4 februari 1890, natuurlijke zoon van Everdina Bouwmeester.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina