Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Aldegonda Loijen, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 10 februari 1868, overleden te Meijel op 26 oktober 1924, dochter van Pieter Thomas Loijen en Willemina Thijssen.


Zij is getrouwd te Meijel op 23 mei 1896 met
Franciscus Loeijen, geboren te Oppuers (B) op 5 december 1850, overleden te Meijel op 20 juni 1927, zoon van Jean Loijen en Petronella Henrica de Loose.
(Hij is eerder getrouwd te Meijel op 9 mei 1892 met Jacoba Franssen, geboren te Meijel op 9 april 1852, overleden aldaar op 10 juni 1895, dochter van Jean Fransen en Joanna Thijssen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacoba, geboren te Meijel op 23 oktober 1896.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina